/

februari 26, 2024

Modulaire woningen

Modulaire woning

Een mix van op maat wonen, milieu vriendelijk en goed geprijsd hoeft geen fantasie te zijn. Het is allemaal mogelijk met een modulaire woning. Een voorbeeld van modulaire woningen zijn woonunits/ wooncontainers en daar specialiseert Woonunits Kopen in.

Op maat

Wij beginnen met een basis unit van 6×3 en veder kunt u zelf bedenken hoe u wilt dat de unit er uit ziet. Een basis unit kan een badkamer, wc en keuken dragen. U kan veder uitbreiden op verschillenden punten zoals de grote van de unit, wat voor kamers en hoeveel kamers er in de unit komen en waar in de unit alles komt te staan. Uw modulaire woning word compleet gemaakt naar uw wensen. Wij maken samen met u een schets zodat het voor bieden partijen duidelijk is wat uw wensen zijn. Weet u het nog niet zeker kan u altijd langs komen om de woonunits te bezichtigen.

Milieu vriendelijk

Onze modulaire units zijn milieu vriendelijk door ons proces. Wij kopen tweedehands units en kijken die goed na. Zijn er imperfecties of zelfs beschadigingen dan worden die gerepareerd en opgeknapt. Maar als er grote schaden is dan breken wij de unit af voor onderdelen. Hier door zijn al de woonunits die wij aanbieden circulair gebouwd. Zo komt ook veel minder bij de afval en kunnen wij wat langer van de aarde genieten.

Goed geprijsd

 

Omdat al onze units tweedehands zijn kunnen wij ook een mooie prijs aan het eindproduct hangen. Zelfs met de aanpassingen op eigen smaak is de prijs goed omdat wij naast de units zo veel mogelijk tweedehands gebruiken. Een normale modulaire woning kan makkelijk oplopen in de kosten. Zeker wanneer het gaat om een op maat gemaakte woning. Maar onze woonunits kunt u al krijgen voor een goede prijs door dat het tweedehands is. Bent u benieuwd naar wat uw droom unit zal kosten? Stuur dan een aanvraag via onze site. De link vind u onder aan de blog. 

Plaasting

Veder doet Woonunits Kopen meer dan alleen modulaire woning/ woonunits maken. Wij kunnen voor u ook de levering en plaatsing uit handen nemen. Enige wat u voor moet zorgen is voor een goede fundering waar de modulaire woning op kan staan. Hoe de plaatsing er uit gaat zien ligt aan uw locatie. Moet de modulaire woning in de achtertuin dan is vaak een grotere kraan nodig dan als het op het plateland komt te staand. Wanneer modulaire woning bezorgt en geplaatst is doen wij de laatste afwerkingen van binnen en buiten ter plekken. Hier door kunt u al snel genieten van uw nieuwe woonunit.

Contact

Wilt u meer informatie over de uw mogelijkheden wat betreft een modulaire woning/ prefab woning neem dan contact met ons op. Wees niet bang om te bellen, een e-mail te sturen of een offerte  aan te vragen.