Woonunits

Unieke ruimtes & moderne aanpak

De woonunits zijn de ideale oplossing voor uw woonwensen. Wij bieden veel mogelijkheden qua indeling, kleuren en afmetingen. Onze tweedehands units kunnen gebruikt worden voor tijdelijk of langdurig gebruik. Één van de bijzondere punten van onze woonunits is dat elke unit uniek is ontworpen. Het ontwerp wordt volledig naar wensen van de klant  geleverd. Al onze units zijn zeer betaalbaar en kunnen snel geleverd worden.

Wilt u meer weten over een woonunit of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op! Samen kunnen wij de mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunit bespreken. Zo garanderen wij u om aan al uw wensen te voldoen. Dit kan via ons contactformulier, telefoon of via de mail info@woonunitskopen.nl

Breed aanbod aan formaten

De modulariteit van de woonunits is uniek onder alle prefab woningen. Combineer nu verschillende units een creëer uw schitterende grote prefab woning.

Snelle en zorgvuldige levering

Personaliseer uw unit zoals u wenst en binnen vijf á zes weken is hij klaar voor gebruik!

Persoonlijke klantenservice

Ons team van deskundigen kan u ondersteunen bij het kiezen van de beste opties voor uw woonunit.

Onze woonunits zijn zo goed als nieuw

Wij knappen gebruikte units op die direct weer klaar zijn voor gebruik.

We kijken er naar uit om gezamenlijk een nieuw project te starten

Laten we samen uw huisvesting naar een hoger niveau tillen!

Grondige renovatie van de woonunits

Elke woonunit, of deze nu gebruikt wordt als tijdelijk of permanent verblijf, wordt zorgvuldig gecontroleerd op alle soorten lekken, deuken, krassen of scheuren. Als een gebruikte woonunit een van deze zaken heeft, repareren wij deze, zodat de woonunit weer zo goed als nieuw is en de structuur veilig blijft, zodat deze ook na verloop van tijd duurzaam is.

De klant heeft altijd de mogelijkheid om de units te komen bekijken, zodat hij een duidelijke beeld heeft en ideeën kan opdoen hoe hij de woonunit wilt hebben, zoals de plaats voor een nieuwe badkamer of het creëren van een hal in de unit. Met de woonunits is wonen waar u wilt heel eenvoudig, omdat u zelf de grootte ervan kunt bepalen. Deze units zijn flexibel, schakelbaar en ook stapelbaar om grote ruimtes te hebben voor uw behoeften.

U kunt zowel bij ons een woonunit kopen als een woonunit huren.

Modulariteit van de woonunits

De woonunits zijn niet alleen duurzaam op de lange termijn, maar zijn ook flexibel in hun omvang. Het basismodel van de woonunit is 6×3 meter (18 vierkante meter). Dit model kan worden gekoppeld om nog grotere units te creëren. Deze unit heeft het voordeel dat hij van elke grootte kan worden gekoppeld, zowel aan de korte als aan de lange kant of zelfs aan de boven- en onderkant. 

De grootte hangt af van hoe groot u uw woning wilt hebben. Zoekt u een woonunit van 12×12 voor een gezin van 5 personen? Dan is dat mogelijk. Op zoek naar een woonunit van 6×3 voor een student om te huren? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat uw prefab unit aan al uw eisen voldoet en en dat deze snel geleverd wordt waar u hem nodig heeft.

Wil je meer weten over de woonunit of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

woonunit

Bij Woonunits kopen staat het leveren van een duurzame en betaalbare luxe woonunit centraal. Meestal gaat het kopen van een compleet nieuwe woonunit buiten uw budget. Ook het opknappen van de woonunits is niet het enige wat we doen. 

Zodra onze luxe woonunit is opgeknapt, is het klaar om te beginnen met het aanpassen van de indeling om deze geschikt te maken voor een van onze klanten. Het creëren van een unieke indeling is mogelijk met een ruime woonkamer, een keuken, een badkamer en een slaapkamer.

Onze woonunits met de hulp van onze experts vermindert niet alleen onze impact op het milieu, maar ook de verspilling van functionele units die werden weggegooid en de vervuiling die het fabriceren van een nieuwe woonunit kan hebben.