Units

Units van Woonunits Kopen

De units van Woonunits Kopen worden opgeknapt en aangepast aan de wensen van de klant. Hierdoor kan elke unit naar wens worden ingericht met de door u gewenste kleuren, kamers en afmetingen. De units kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Of u nu een unit nodig heeft als verplaatsbaar gebouw of als een mantelzorgwoning, wij van Woonunits Kopen kunnen u altijd helpen om de perfecte unit te vinden of te creëren.

Wilt u meer weten over de woonunit of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Breed scala aan formaten

De modulariteit van de unit is uniek onder alle prefab units. Combineer verschillende units voor een grote woning

Snelle en zorgvuldige levering

Personaliseer uw unit zoals u wenst en binnen een maand is hij klaar voor gebruik!

Topklasse klantenservice

Ons team van deskundigen kan u ondersteunen bij het kiezen van de beste opties voor u en uw gezin.

Woonunits zo goed als nieuw

Wij knappen gebruikte units op die weer klaar voor gebruik zijn zonder milieubelasting!

We kijken er naar uit om een nieuw project te starten

Laten we uw wooneenheid naar een hoger niveau tillen!

Opknappen van gebruikte units

Een van de voordelen van onze units is de flexibiliteit. Wij hanteren een bepaalde structuur om er voor te zorgen dat gebruikte units goed worden opgeknapt. Alles begint met het geven van een tweede kans aan reeds gebruikte units.

  • Evaluatie: Onze experts evalueren eerst de staat van de unit.
  • Reparatie: Indien nodig gaan wij over tot het repareren van eventuele krassen, scheuren, deuken en lekkages.
  • Controle: Wij controleren daarnaast de kwaliteit van de units, zodat wij dit waarborgen.
  • Maatwerk: Na reparatie en controle zijn de units zo goed als nieuw en klaar om aangepast te worden aan de wensen van de klant.

Al deze units zijn getest op hun duurzaamheid, omdat wij ons altijd richten op het leveren van duurzame oplossingen voor iedereen die betaalbare woonunits wil aanschaffen. Met de woonunits is wonen waar u maar wilt heel eenvoudig, omdat u zelf de grootte kunt bepalen. Deze units zijn flexibel, schakelbaar en ook stapelbaar om grote ruimtes te creëren voor uw behoeften.

Onze units zijn ideaal voor verhuur of aankoop, passend voor iedere wens.

Brede scala aan aanpassingen voor alle units

Zodra de units zijn opgeknapt en klaar voor gebruik zijn, dan kan de klant ze samen met onze experts bekijken om een beter inzicht te krijgen in hun afmetingen en de aanpassingen die hij binnen en buiten de units wil hebben. Voor de buitenkant van de gerenoveerde units kunt u de kleur aanpassen in elke RAL-kleur, een trap plaatsen als u een woonunit met 2 verdiepingen wilt, of verschillende units met elkaar verbinden om een grotere unit te krijgen.

Voor de binnenkant zijn er meer mogelijkheden omdat de indeling op vele manieren kan worden gedaan. U kunt de unit indelen naar eigen keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld een unit indelen met een grote woonkamer, 3 toiletten, een keuken en 2 slaapkamers.

Populaire afmetingen zijn de 6×9 standaard, mobiele unit 6×6 standaard en de mobiele unit 3×12 standaard.

Wil je meer weten over de woonunit of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Waarom opgeknapte woonunits?

woonunit

Wij bieden duurzame units en een breed scala aan woonunits in een korte levertijd centraal. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en het kopen van een compleet nieuwe woonunit valt meestal buiten het budget.

Het opknappen van de woonunits is niet het enige wat we doen. Zodra onze woonunits zijn opgeknapt en aangepast, kan de installatie in minder dan een maand worden gedaan en dan zijn de units meteen klaar voor gebruik.

Onze woonunits verminderen niet alleen de impact op het milieu, maar ook de verspilling van functionele units die werden weggegooid en de vervuiling die het fabriceren van een nieuwe woonunit kan hebben.