Tiny Houses

Compacte ruimte met veel mogelijkheden

Tiny houses zijn woonunits die worden gehuurd of gekocht voor betaalbare prijzen. Deze units zijn perfect voor iedereen die een snelle en gemakkelijke oplossing nodig heeft voor zijn huisvesting. Op zoek naar een plek voor een student om te wonen tijdens zijn stage? Op zoek naar een charmant en gezellig huis om verspilde ruimte te minimaliseren? De tiny houses zijn uw ideale oplossing. Met een breed scala aan maten, aanpassingen en indelingen om uit te kiezen, kunt u de perfecte woonunit vinden voor al uw behoeften.

Wil je meer weten over de tiny houses of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Breed scala aan formaten

De modulariteit van de woonunits is uniek onder alle prefab units. Combineer verschillende units voor een grote woning

Snelle en zorgvuldige levering

Personaliseer uw unit zoals u wenst en binnen een maand is hij klaar voor gebruik!

Topklasse klantenservice

Ons team van deskundigen kan u ondersteunen bij het kiezen van de beste opties voor u en uw gezin.

Woonunits zo goed als nieuw

Wij knappen gebruikte units op die weer klaar voor gebruik zijn zonder milieubelasting!

We kijken er naar uit om een nieuw project te starten

Laten we uw woonunits naar een hoger niveau tillen!

Permanente en tijdelijke tiny houses voor iedereen

Woonunits Kopen biedt tiny houses voor iedereen die graag verspilde ruimte minimaliseert of graag op zichzelf woont. Deze woonunits zijn de ideale keuze voor duurzaam wonen, omdat ze een stevige en duurzame structuur hebben. Ook helpt het hebben van tiny houses bij het verlagen van onze ecologische voetafdruk, één van onze belangrijke aandachtspunten bij Woonunits Kopen.

Doordat tiny houses meestal alleenstaand zijn, zijn ze verplaatsbaar naar elke gewenste plek, waardoor ze geschikt zijn voor een verhuizing in plaats van een nieuwe te kopen.

U kunt een tiny house kopen of huren. Vraag naar de mogelijkheden, zodat wij samen met u uw wensen kunnen uitwerken.

Tiny houses toepassingen

Deze woonunits komen in de maten 6×3 meter of 6×6 meter, waardoor ze niet alleen gemakkelijk op te knappen en aan te passen zijn, maar ook snel overal geleverd kunnen worden. Met deze functie kunnen tiny houses ook worden gebruikt voor noodhuisvesting. Of het nu gaat om een natuurramp, een dringende situatie of dakloosheid, de tiny houses kunnen u gemakkelijk helpen in deze situaties.

Een andere mogelijkheid voor de tiny houses is een prefab unit, omdat ze geweldige aanvullingen kunnen zijn op elke permanente behuizing. Je kan de tiny houses vast maken aan andere reeds bestaande woonunits of als een compleet nieuwe ruimte voor uw huis. Deze woonunits voldoen aan alle wettelijke eisen om overal als losse tiny houses gebruikt te worden, waar ze na installatie meteen gebruikt kunnen worden.

Wil je meer weten over de tiny houses of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Modulariteit en personalisering van uw tiny houses

Tiny houses zijn niet alleen standaard prefab woonunits die leeg zijn, maar ze kunnen worden gepersonaliseerd naar de behoeften van onze klanten. Beschikbare aanpassingsopties kunnen gaan van verschillende kleuren, lay-outs en maten. Ons team van experts kunnen u direct vertellen wat de beste opties zijn voor de lay-out en het minimaliseren van verspilde ruimte in de units. In termen van kleuren kunt u kiezen uit alle RAL klassieke kleuren. In maten heeft u beschikking over 6x3 tot 6x12 meter units, maar als u grotere tiny houses wilt bekijken dan moet u in de volgende categorieën zoeken: mantelzorgwoningen en woonunits.

Een kosteneffectieve huisvestingsoplossing bieden

Bij Woonunits Kopen is het aanbieden van duurzame tiny houses die voor veel mensen betaalbaar zijn in een korte levertijd de sleutel tot een duurzame woonplek. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal hebben ze niet alles wat je nodig hebt, maar ook het verkrijgen van een compleet nieuwe woonruimte kan buiten je budget vallen. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor huisvesting op korte of lange termijn, de tiny houses kunnen worden aangepast naar uw behoeften. Met onze focus op kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid, kunt u er zeker van zijn dat de aanschaf van tiny houses een slimme investering is voor de toekomst.