Wooncontainer 3×12 standaard

Deze woonunit is een tweedehands model die volledig is opgeknapt. Hierbij controleren wij grondig de vloer, het dak en de wanden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw unit nog jaren mee kan! De indeling, grootte en wat er in komt wordt door u bepaald. Wij leveren u gepersonaliseerde units, die wij zo goed als nieuw maken waardoor u een nette, maar betaalbare woonunit heeft.
Totale oppervlakte: 36 m²
Indeling kunt u zelf bepalen
Opgeknapte tweedehands unit
Pas de unit aan naar uw voorkeur
Wij regelen transport en plaatsing
Goede kwaliteit en betaalbaar
Duurzaam product

Beschrijving

Modern Wooncontainer 3x12 meter

Onze wooncontainer kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden waar een tijdelijke woonplek nodig is. Deze units worden tweedehands gekocht en ondergaan een opknapbeurt, zodat ze weer in hun oorspronkelijke staat worden hersteld. De woonunit is volledig geïsoleerd zodat het binnen warm blijft in de winter en koud in de zomer.

De wooncontainer is het basismodel van de woonunits en is veelzijdig, comfortabel en aanpasbaar voor elk type behoefte. Of u de woonunit nu nodig heeft voor een mantelzorgwoning, als bouwkeet of als tijdelijke huisvestingsmogelijkheid, onze woonunit is volledig uitgerust om aan uw wensen te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen.

Wilt u meer weten over de wooncontainer of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Modulariteit en personalisering van de Wooncontainer

Het spannendste aspect van de wooncontainer is zeker de mogelijkheid de unit in te delen zoals u wilt. Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften, voorkeuren en budgetmogelijkheden heeft, daarom bieden wij een breed scala aan opties voor zowel het in- als het exterieur van onze woonunits.

Personalisering van de unit is mogelijk in vele aspecten. Ten eerste heeft de woonunit de mogelijkheid om gekoppeld te worden aan andere units van hetzelfde type om grote modulaire woonvoorzieningen te creëren, allemaal afgestemd op de behoeften van de klant. Ten tweede kan elke woonunit naar wens worden aangepast wat betreft kleuren, indeling en afmetingen. De grootte is afhankelijk van de onderlinge verbinding, de kleur kan worden gekozen uit elke RAL-klassieke kleur en de indeling kan verschillende secties aan uw woning toevoegen, zoals een eetkamer, twee toiletten en een keuken, alles geheel naar wens van de klant.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Bij Woonunits Kopen is een duurzame mantelzorgwoning die voor veel mensen betaalbaar is in een korte levertijd de sleutel tot een goede woonplek. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal hebben ze niet alles wat je nodig hebt, maar ook het verkrijgen van een compleet nieuwe woning kan buiten je budget vallen.

Of u nu op zoek bent naar een korte termijn of lange termijn woonoplossing, de mantelzorg woning kan worden aangepast aan uw behoeften. Met onze focus op kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid kunt u er zeker van zijn dat de aanschaf van tiny houses een slimme investering is voor uw toekomst.

Wilt u meer weten over de wooncontainer of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Extra informatie

Afmeting

12×3

Kleur

Antraciet

Oppervlakte

36 m2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wooncontainer 3×12 standaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie