Tiny house prefab 6×15 premium

Deze woonunit is een tweedehands model die volledig is opgeknapt. Hierbij controleren wij grondig de vloer, het dak en de wanden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw unit nog jaren mee kan! De indeling, grootte en wat er in komt wordt door u bepaald. Wij leveren u gepersonaliseerde units, die wij zo goed als nieuw maken waardoor u een nette, maar betaalbare woonunit heeft.
Totale oppervlakte: 90 m²
Indeling kunt u zelf bepalen
Opgeknapte tweedehands unit
Pas de unit aan naar uw voorkeur
Wij regelen transport en plaatsing
Goede kwaliteit en betaalbaar
Duurzaam product

Beschrijving

tiny house prefab 6x15 meter premium

Onze tiny house prefab zijn de perfecte oplossing voor wie een snelle en eenvoudige huisvestingsoplossing nodig heeft. Of u nu een student bent die naar een andere stad moet of iemand die een eenvoudiger leven wil, de tiny houses zijn de beste tijdelijke oplossing. Al onze units kunnen worden gepersonaliseerd om aan uw wensen te voldoen. We hebben een breed scala aan mogelijkheden aan de binnen- en buitenkant van de tiny houses.

Onze tiny house prefab zijn perfecte units voor degenen die op een duurzame en eco-vriendelijke manier willen leven. In woonunits kopen, zorgen we ervoor dat alle gebruikte units een tweede kans krijgen, door ze op te knappen en ze enkele aanpassingen te laten doen zodat ze duurzaam en herbruikbaar zijn op de lange termijn.

Wilt u meer weten over de tiny house prefab of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Onze voetafdruk verkleinen met de tiny house prefab

De veelzijdigheid van de tiny house prefab is opmerkelijk. Deze units kunnen worden gebruikt voor veel verschillende situaties zoals noodhuisvesting, dakloosheid, of ook als een plek om te verblijven tijdens het verhuizen. Bovendien zijn de tiny houses, omdat ze gebruikt worden als tijdelijke woonunits, geweldige aanvullingen op elke plek, zoals een entertainmentruimte in een permanent huis of als een aparte ruimte voor bezoekers om te verblijven.

Aanpassing van de tiny house prefab

Bij tiny house prefab begrijpen we dat iedereen verschillende behoeften en wensen heeft. Daarom bieden we verschillende aanpassingsmogelijkheden voor het interieur en exterieur van de tiny houses. Sommige personalisatie opties zijn gerelateerd aan de kleur waarbij u kunt kiezen uit de RAL klassieke kleuren voor de panelen. Ons team van experts kan samen met u de beste opties voor uw interieurindeling bepalen. Misschien wilt u 3 slaapkamers met een badkamer, een ruime woonkamer, een grote keuken, of dit allemaal. Wij kunnen u helpen met al uw wensen! Onze tiny houses komen in maten variërend van 6×3 tot 6×12 meter dus het is aan jou wat je beslist.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Bij Woonunits Kopen is een duurzame mantelzorgwoning die voor veel mensen betaalbaar is in een korte levertijd de sleutel tot een goede woonplek. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal hebben ze niet alles wat je nodig hebt, maar ook het verkrijgen van een compleet nieuwe woning kan buiten je budget vallen.

Of u nu op zoek bent naar een korte termijn of lange termijn woonoplossing, de mantelzorg woning kan worden aangepast aan uw behoeften. Met onze focus op kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid kunt u er zeker van zijn dat de aanschaf van tiny houses een slimme investering is voor uw toekomst.

Wilt u meer weten over de tiny house prefab of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Extra informatie

Afmeting

6×15

Kleur

Antraciet

Oppervlakte

90 m2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tiny house prefab 6×15 premium” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie