Mobiele woning in de tuin 6×9 premium

Deze woonunit is een tweedehands model die volledig is opgeknapt. Hierbij controleren wij grondig de vloer, het dak en de wanden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw unit nog jaren mee kan! De indeling, grootte en wat er in komt wordt door u bepaald. Wij leveren u gepersonaliseerde units, die wij zo goed als nieuw maken waardoor u een nette, maar betaalbare woonunit heeft.
Totale oppervlakte: 54 m²
Indeling kunt u zelf bepalen
Opgeknapte tweedehands unit
Pas de unit aan naar uw voorkeur
Wij regelen transport en plaatsing
Goede kwaliteit en betaalbaar
Duurzaam product

Beschrijving

Mobiele woning in de tuin 6x9 meter premium

Een Mobiele woning in de tuin is een comfortabele en betaalbare manier om een tijdelijke woonplek te bieden aan personen die verzorgd moeten worden. Deze units zijn ontworpen als veilige woonruimte voor degenen die extra zorg nodig hebben, of het nu gaat om oudere familieleden, gehandicapten of mensen met een ernstige ziekte. De mantelzorgwoning is volledig geïsoleerd met dikke panelen om de unit warm te houden in de winter en koel in de zomer.

Onze mantelzorg woning is zeer energiezuinig en duurzaam door de materialen waarvan ze gemaakt zijn. Naast het feit dat ze opgeknapte gebruikte units zijn in hun oorspronkelijke staat, zijn ze een geweldige keuze voor iedereen die zijn voetafdruk met de aarde en het milieu wil verkleinen.

Wilt u meer weten over de Mobiele woning in de tuin of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Veilig wonen in een Mobiele woning in de tuin

De Mobiele woning in de tuin zijn weliswaar een tijdelijke oplossing voor uw woonwensen, maar wel een veilige plek om in te wonen. Onze woonunits hebben veiligheidsvoorzieningen om elk soort ongelukken en verwondingen tijdens het wonen te voorkomen. De mantelzorg woning heeft ook modulaire mogelijkheden als de woonunits. U maakt niet alleen een praktische keuze, maar u investeert ook in een hoogwaardige, duurzame woning die uw meest verzorgde familieleden zal dienen.

Modulariteit van de mantelzorgwoning

Wij bieden een gevarieerd aanbod van mantelzorg woningen die passen bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een tiny house of een ruimere unit, de modulariteit van de mantelzorg woningen is de perfecte oplossing voor u. Of het nu gaat om indeling, grootte of kleur, u kunt uw woonunit naar eigen wens aanpassen. U kunt aan uw mantelzorg woning extra slaapkamers toevoegen, een ruime woonkamer creëren, of hem schilderen in elke gewenste RAL kleur. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Bij Woonunits Kopen is een duurzame mantelzorgwoning die voor veel mensen betaalbaar is in een korte levertijd de sleutel tot een goede woonplek. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal hebben ze niet alles wat je nodig hebt, maar ook het verkrijgen van een compleet nieuwe woning kan buiten je budget vallen.

Of u nu op zoek bent naar een korte termijn of lange termijn woonoplossing, de mantelzorg woning kan worden aangepast aan uw behoeften. Met onze focus op kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid kunt u er zeker van zijn dat de aanschaf van tiny houses een slimme investering is voor uw toekomst.

Wilt u meer weten over de Mobiele woning in de tuin of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Extra informatie

Afmeting

6×9

Kleur

Antraciet

Oppervlakte

54 m2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mobiele woning in de tuin 6×9 premium” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie