Kantoorunit 6×6 premium

Deze woonunit is een tweedehands model die volledig is opgeknapt. Hierbij controleren wij grondig de vloer, het dak en de wanden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw unit nog jaren mee kan! De indeling, grootte en wat er in komt wordt door u bepaald. Wij leveren u gepersonaliseerde units, die wij zo goed als nieuw maken waardoor u een nette, maar betaalbare woonunit heeft.
Totale oppervlakte: 36 m²
Indeling kunt u zelf bepalen
Opgeknapte tweedehands unit
Pas de unit aan naar uw voorkeur
Wij regelen transport en plaatsing
Goede kwaliteit en betaalbaar
Duurzaam product

Beschrijving

Kantoorunit 6×6 meter premium

Onze Kantoorunit is een van de beste tijdelijke woonplaatsen die iemand kan verwerven voor betaalbare prijzen, of het nu gaat om een standaard unit of een premium unit. Onze units worden tweedehands gekocht en worden opgeknapt zodat ze zo goed als nieuw zijn. Elke unit is volledig geïsoleerd, zodat ze in alle seizoenen van het jaar en in alle weersomstandigheden kunnen worden gebruikt.

Of u nu op zoek bent naar een mantelzorgwoning, bouwkeet, of een tijdelijke woonplek, onze unit is geschikt om te worden gebruikt als tijdelijke oplossing voor elk van deze gevallen en vele andere toepassingen, elk standaard en premium model. De 6×3 meter unit is het basismodel van de woonunits en is veelzijdig, comfortabel en aanpasbaar voor elk type behoefte.


  • 1-2 Ruimte(s)


  • Nee


  • 36 m2

Wilt u meer weten over de Kantoorunit of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Isolatie van de Kantoorunit

De isolatie van onze Kantoorunit maakt het een geweldige optie voor degenen die comfortabel willen wonen en zich geen zorgen willen maken over temperatuurschommelingen. Onze unit biedt een warme en gezellige omgeving om in te leven tijdens de koudere maanden, en een koele en comfortabele ruimte om te ontspannen tijdens de hete zomermaanden. U zult zich thuis voelen in onze unit, ongeacht het seizoen.

Modulariteit en personalisering van de unit

Onze Kantoorunit kan worden aangepast aan de specifieke eisen van onze klanten, of het nu gaat om de indeling, de grootte of de kleur. De unit heeft de mogelijkheid om te worden gekoppeld met andere units van hetzelfde type om grote modulaire plaatsen te creëren, allemaal op maat van uw behoeften. Of u nu een extra slaapkamer nodig hebt, of een ruime woonkamer voor uw gezin wilt creëren, wij kunnen samen met u de perfecte woonunit voor u realiseren. Ons team zal nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw unit is afgestemd op uw specifieke eisen.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Bij Woonunits Kopen is een duurzame mantelzorgwoning die voor veel mensen betaalbaar is in een korte levertijd de sleutel tot een goede woonplek. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal hebben ze niet alles wat je nodig hebt, maar ook het verkrijgen van een compleet nieuwe woning kan buiten je budget vallen.

Of u nu op zoek bent naar een korte termijn of lange termijn woonoplossing, de mantelzorg woning kan worden aangepast aan uw behoeften. Met onze focus op kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid kunt u er zeker van zijn dat de aanschaf van tiny houses een slimme investering is voor uw toekomst.

Wilt u meer weten over de Kantoorunit of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Extra informatie

Afmeting

6×6

Kleur

Antraciet

Oppervlakte

36 m2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kantoorunit 6×6 premium” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie