Over ons

Woonunits gemaakt met passie!

RENOVATIE VAN WOONRUIMTES TEGEN EEN BETAALBARE PRIJS

Bij Woonunits Kopen denken we dat het leveren van de beste service aan onze klanten de sleutel is tot het verwezenlijken van hun dromen. Om dit te doen, bieden wij een breed scala aan mogelijkheden om uw perfecte woonunit te hebben die voldoet aan uw eisen. Bij ons is veel mogelijk!

Met ons team van experts worden altijd duidelijke afspraken gemaakt. Hierdoor gaat het proces van de woonunits transparant en blijft het betaalbaar met een lange levensduur. De levertijden zijn mogelijk binnen een maand. Na installatie zijn ze klaar voor gebruik

Duurzaamheid is onze verantwoordelijkheid

Laten we verminderen, hergebruiken en recyclen.

Met onze gerenoveerde wooneenheden kunt u meedoen aan de verandering.

Wat we willen bereiken

Als bedrijf staat Woonunits Kopen voor duurzame en langdurige tijdelijke huisvestingsoplossingen en het helpen verkleinen van onze voetafdruk van het milieu. Om dit te bereiken is het opknappen van woonunits onze expertise, waardoor ze weer in hun oorspronkelijke staat worden teruggebracht, klaar om opnieuw gebruikt te worden.

Adaptieve en innovatieve oplossingen

Wij beschikken over meer dan 10 jaar expertise op de markt van woonunits, waardoor wij onze klanten op elk moment tijdens het proces van het opknappen en aanpassen van hun tijdelijke huisvesting deskundig advies kunnen geven. We laten de klant ook kiezen uit de woningen die we hebben en bekijken deze om een duidelijker beeld te krijgen van de mogelijkheden die ermee gedaan kunnen worden.

Units gemaakt voor uw comfort.

Breed assortiment

De modulariteit van de woonunits is uniek onder alle prefab producten. Combineer eenheden voor een grote woning.

Top Klantenzorg

Ons team van deskundigen kan u ondersteunen bij het kiezen van de beste opties voor u en uw gezin.

Efficiënte levering

Personaliseer uw unit zoals u wenst en binnen een maand is hij klaar voor gebruik!

Zo goed als nieuw!

Wij knappen gebruikte units op die weer klaar voor gebruik zijn zonder milieubelasting!

Onze units