Onze Diensten

voor uw projecten

Maak de perfecte woonunit voor uw behoeften.

Bij Woonunits Kopen is het aanbieden van de beste diensten voor onze klanten het belangrijkste. Daarom bieden wij verschillende diensten aan die voldoen aan uw verwachtingen en eisen op het gebied van wonen. In deze sectie geven wij een overzicht van onze unieke diensten die beschikbaar zijn voor iedereen die een Woonunit wil:

TRANSPORT EN INSTALLATIE

Zodra u uw perfecte woonunit heeft gekozen regelen wij het transport om de woonunits te installeren waar u ze nodig heeft. Wij zorgen voor de hele procedure zodra de unit klaar is om geïnstalleerd te worden en brengen deze naar uw huis of kantoor. Ook voor de installatie gaat een groep experts persoonlijk bij u langs om de woonunits te installeren, waarbij we ervoor zorgen dat ze correct worden geplaatst en na de installatie volledig functioneel zijn. Neem direct contact met ons op om meer te weten over deze service.

MAATWERK

Een deel van het proces om een unieke woonunit voor onze klanten te creëren is om deze persoonlijk te maken. Hiervoor bieden wij verschillende soorten maatwerk opties zoals de kleur van de buitenpanelen, gewenste afmetingen en de mogelijkheid om zoveel kamers te creëren als in uw unit passen, inclusief alle benodigde installaties om volledig functioneel te zijn. Neem direct contact met ons op om meer te weten over deze service.

KLANTENDIENSTEN

Onze klanten zijn onze prioriteit, daarom zorgen we er bij onze diensten altijd voor dat wat we doen aan de wensen van de klant voldoet. Tijdens het hele proces van renovatie en installatie staan wij in contact met onze klant om alle details te weten die hij wenst en ook om hem te helpen bij het beantwoorden van alle mogelijke vragen. Neem direct contact met ons op om meer te weten over deze service.

MEER DAN ALLEEN UNITS

Breed scala aan formaten

De modulariteit van de woonunits is uniek onder alle prefab units. Combineer verschillende units voor een grote woning

Snelle en zorgvuldige levering

Personaliseer uw unit zoals u wenst en binnen een maand is hij klaar voor gebruik!

Topklasse klantenservice

Ons team van deskundigen kan u ondersteunen bij het kiezen van de beste opties voor u en uw gezin.

Woonunits zo goed als nieuw

Wij knappen gebruikte units op die weer klaar voor gebruik zijn zonder milieubelasting!

TERUGKOPEN

Van onze diensten is dit een van de interessantere. Omdat onze Woonunits bedoeld zijn als tijdelijke woonfaciliteiten, bieden wij een vaste prijs voor uw units na enige tijd van gebruik. Op deze manier, als u de woonunit na 2 of 3 jaar wilt teruggeven, weet u precies hoeveel u als terugkoop ontvangt. Neem direct contact met ons op om meer over deze service te weten te komen.
Woonunit renovatie

RESTORATIE

Milieuvriendelijk zijn is een van onze doelstellingen, daarom hebben wij besloten om in plaats van gloednieuwe woonplaatsen te creëren, gebruikte units die niet bezet zijn op te knappen en tegen betaalbare prijzen door te verkopen. Het opknappen is een moeizaam en nauwgezet proces, dus we herstellen niet alleen eventuele schade, maar versterken ook de structuur, zodat deze lang meegaat. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over deze dienst.

HUREN

Het bieden van verschillende woonoplossingen en opties voor iedereen is ook belangrijk, daarom kunt u, als u niet van plan bent te lang in een woonunit te blijven, ervoor kiezen deze te huren. Huurprijzen zijn afhankelijk van de woonunit, de grootte ervan en de eventuele aanpassingen, maar wij zorgen er altijd voor dat wat u nodig heeft in uw budget past. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over deze service.

Woonunits voor u op maat gemaakt

Wacht niet langer met het bouwen van uw dromen!

Bekijk onze units