Mantelzorgwoning

Duurzame en veelzijdige mantelzorgwoningen

Een mantelzorgwoning is belangrijk om in de buurt te hebben, vooral waar ouderen wonen of mensen die extra zorg nodig hebben. Deze woningen moeten volledig uitgerust zijn om deze mensen optimaal te kunnen verzorgen, maar het is niet zo eenvoudig om daar overal een goede plek voor te vinden, tenzij je die zelf creëert. De mantelzorgwoning van Woonunits Kopen gebruiken de beste eigenschappen van tweedehands woonunits om unieke mantelzorgwoningen te creëren waarin alle benodigdheden staan die nodig zijn.

Wilt u meer weten over de mantelzorgwoning of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Breed scala aan formaten

De modulariteit van de mantelzorgwoningen is uniek onder alle prefab units. Combineer verschillende units voor een grote woning

Snelle en zorgvuldige levering

Personaliseer uw unit zoals u wenst en binnen een maand is hij klaar voor gebruik!

Topklasse klantenservice

Ons team van deskundigen kan u ondersteunen bij het kiezen van de beste opties voor u en uw gezin.

Woonunits zo goed als nieuw

Wij knappen gebruikte units op die weer klaar voor gebruik zijn zonder milieubelasting!

We kijken er naar uit om een nieuw project te starten

Laten we uw woonunit naar een hoger niveau tillen!

Met een mantelzorgwoning kunt u dichtbij uw dierbaren zijn

De mantelzorgwoning is er niet alleen hen die zorg nodig hebben, maar ook voor hen die in de buurt van hun familie willen wonen omdat ze niet meer op zichzelf kunnen wonen. Onze mantelzorgwoningen worden aangepast aan uw wensen en die van uw dierbaren. Wij bereiken dit door een breed scala aan mogelijke aanpassingen aan de indeling, grootte, kleuren of verschillende kamers. Ons ervaren team werkt nauw met u samen om een oplossing te leveren die aan uw verwachtingen voldoet en geschikt is voor iedereen die er zal wonen. De mantelzorgwoningen kunnen bestaan uit verschillende individuele kamers, gedeelde faciliteiten of zelfs volledige verdiepingen voor recreatieve activiteiten.

Bij Woonunits Kopen begrijpen wij dat ieder gezin andere behoeften heeft door verschillende omstandigheden, daarom bieden wij veel verschillende maatwerk mogelijkheden voor de mantelzorgwoning. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van een tweede kans aan gebruikte woonunits om zo ideale woonoplossingen te bieden, met de mantelzorgwoning is dat een flexibele en duurzame oplossing voor iedereen die ziek is of niet meer zelfstandig kan wonen.

Modulariteit van de mantelzorgwoning

De mantelzorgwoning is niet alleen een tijdelijke oplossing voor mensen die extra zorg nodig hebben, maar kunnen ook worden gebruikt als langdurige woonplek. Één van de kenmerken van deze woonunits is dan ook dat ze onderling gekoppeld kunnen worden tot grote units. 

De 6×3 mantelzorgwoning kan worden verbouwd en gecombineerd met drie andere units tot een 6×6 mantelzorgwoning met een tweede verdieping, voorzien van een toilet, een badkamer, een keuken en een grote woonkamer. De mogelijkheden voor deze units zijn groot, waardoor ze uniek zijn voor iedereen die anderen wil helpen en een flexibele, onderhoudsarme woonplek wil hebben.

De mantelzorgwoningen worden vooral gebruikt en verkocht als prefab, op argrarisch grond of in de tuin.

Wilt u meer weten over de mantelzorgwoning of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Waarom een mantelzorgwoning?

woonunit

Voor Woonunits Kopen is het bieden van duurzame mantelzorgwoningen die voor veel mensen betaalbaar zijn in een korte levertijd de sleutel tot een mooie tijdelijke woonplaats. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal zijn ze niet volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw naasten, maar ook het verkrijgen van compleet nieuwe woonplekken kan buiten uw budget vallen. Het opknappen van de woonunits is niet het enige wat we doen, want onze mantelzorgwoningen worden opgeknapt naar uw wensen terwijl ze leeg staan. 

Onze mantelzorgwoning vermindert met de hulp van onze experts niet alleen onze impact op het milieu, maar vermindert ook de verspilling van functionele units die werden weggegooid en de vervuiling die de fabricage van een nieuwe woonunit kan hebben. Onze mantelzorgwoning voldoet aan alle wettelijke eisen die nodig zijn voor elektriciteit, water, veiligheid en gebouwinstallaties. Zodra ze geïnstalleerd zijn, zijn ze klaar voor gebruik, volledig operationeel en ingericht zodat u de ideale zorg kunt bieden aan uw naasten.