/

februari 26, 2024

Arbiedswoningen

arbeidswoning

Woonunit

Een standaard woonunit of wooncontainer die wij verkopen als arbeidswoning is uitgerust met een keuken, badkamer, wc en één of meerderen slaapkamers. Uw kunt daarnaast zelf beslissen hoe u de indeling van de unit wilt hebben zoals bijvoorbeeld de grootte van de slaapkamers, waar de gemeenschappelijke ruimte komt en wat voor type ramen. Alles kan naar wens ingedeeld worden. De units starten met een basis formaat van 6×3. Vanuit daar kunnen wij uitbreiden naar bijvoorbeeld 6×9 of 6×24. U kan zelf het formaat kiezen op wat u nodig heeft en hoeveel ruimte u heeft.

Process

De units zelf zijn modulaire/ prefab tweedehands units die worden gecontroleerd en zo nodig worden die circulair opgeknapt. De gebruikte unit word door ons voor u verbouwd tot uw gewenste indeling. Wij werken volgens een samen, door u en een van onze professionals, gemaakte plattegrond. En wanneer wij klaar zijn worden de kant en klare units naar u vervoert, geleverd en geplaatst. Op locatie word de woonunit op waterpas gezet en worden de laatste puntjes op de I gezet waardoor u al snel na levering volop gebruik kan maken van de units.

Privacy

In onze eigen ervaring zien wij dat de woonunits de perfecte optie is voor arbeiders omdat de slaapkamer die wij leveren veel meer privacy bieden dan de vaker gevonden gezamenlijke slaapkamers met meerdere stapel bedden. Maar naast privacy bied de unit de optie voor gezelschap na de werk uren in de gemeenschappelijke ruimte. Zo kunnen er meerdere arbeiders comfortabel wonen in de zelfde unit zonder elkaar te storen.

.

Bonus

Naast de privacy is de woonunit ook fijn omdat het reis tijd verkleind of zelfs elimineert. Bij een normale huisvesting situatie heeft iedere arbeider zijn eigen woning of een gezamenlijke woning die op een specifieke plek moet staan. Hier door moeten uw werknemers reizen om naar werk te gaan. Maar de woonunit kan overal geplaats worden op eigen terrein met minimale versterking van de grond. Deze flexibiliteit zorgt er voor dat die reis tijd kan worden gebruikt voor ander dingen. Bijvoorbeeld een goed ontbijt om de dag mee te beginnen. 

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze woonunits om (tijdelijk) in te wonen? Of voor een ander doeleinde? Neem dan contact op met ons. Wees niet bang om te bellen, een e-mail te sturen of een offerte aan te vragen. 

 

 

.

Wilt u meer lezen over onze projecten?  Klik dan hieronder.