Huren

Huur vandaag nog een woonunit!

De woonunits zijn ideaal als tijdelijke woonoplossing, met veel verschillende mogelijkheden qua indeling, kleuren en afmetingen. Onze tweedehands woonunits kunnen worden gebruikt als tijdelijke woning. Het belangrijkste aspect van de woonunits is dat elke unit uniek ontworpen is voor u en compleet naar uw wensen is ingedeeld. Al onze units zijn zeer betaalbaar en kunnen snel worden geleverd.

Wilt u meer weten over hoe u woonunits kunt huren of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen. U kunt contact opnemen via ons contactformulier, telefoon of via de mail info@woonunitskopen.nl

Breed aanbod aan formaten

De modulariteit van de woonunits is uniek onder alle prefab woningen. Combineer nu verschillende units een creëer schitterende grote prefab woningen.

Snelle en zorgvuldige levering

Personaliseer uw unit zoals u wenst en binnen vijf á zes weken is hij klaar voor gebruik!

Persoonlijke klantenservice

Ons team van deskundigen kan u ondersteunen bij het kiezen van de beste opties voor uw woonunit.

Onze woonunits zijn zo goed als nieuw

Wij knappen gebruikte units op die direct weer klaar zijn voor gebruik.

Onze huurwoningen

We kijken er naar uit om een nieuw project te starten

Laten we samen uw woonunit naar een hoger niveau tillen!

Grondige renovatie van de woonunits

Elke woonunit wordt zorgvuldig gecontroleerd op alle soorten lekken, oneffenheden, krassen en scheuren. Als een gebruikte woonunit dit soort schade vertoont, repareren wij deze, zodat de woonunit weer zo goed als nieuw is en de structuur veilig blijft voor de toekomst.

Al onze tweedehands units kan de klant bij ons bekijken, zodat hij een duidelijk beeld krijgt van zijn gedroomde woonunit en ideeën kan opdoen voor de indeling ervan, zoals de plaats voor een nieuwe badkamer of het creëren van een hal in de unit. Met onze woonunits kunt u zelf uw ideale woning samenstellen voor een mooie prijs. Onze units zijn flexibel, schakelbaar en ook stapelbaar om grote ruimtes te creëren voor uw behoeften.

Modulariteit van de woonunits

De woonunits zijn niet alleen duurzaam, maar zoals gezegd ook flexibel in hun omvang. Het basismodel van de unit is 6×3 meter, maar kan ook worden gekoppeld om grotere units te realiseren. Deze unit heeft het voordeel dat hij van elke kant gekoppeld kan worden, zowel aan de korte- als aan de lange kant of zelfs aan de boven- en onderkant. De omvang hangt af van hoe groot u uw woning wilt hebben. Zoekt u een complete woonunit van voor een heel gezin dan is dat zeker mogelijk met onze gekoppelde units. Bent u op zoek naar een kleinere woonunit van 6x3m? Dan zetten wij een mooie unit voor u neer. Wij zorgen ervoor dat uw prefab unit aan al uw eisen voldoet en snel geleverd wordt waar u hem nodig heeft.

Wilt u meer weten over hoe u woonunits kunt huren of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen. U kunt contact opnemen via ons contactformulier, telefoon of via de mail info@woonunitskopen.nl

Waarom een opgeknapte woonunit?

woonunit

Bij Woonunits Kopen staat het leveren van duurzame en betaalbare woonunits centraal. Het kopen van een compleet nieuwe woonunit is vrij prijzig. Het opknappen van de woonunits niet het enige wat we doen.

Zodra de woonunit is opgeknapt en helemaal leeg is, is deze klaar om te beginnen met het aanpassen ervan om hem in te delen naar uw wensen. Het creëren van een unieke indeling is mogelijk met o.a. een ruime woonkamer, een keuken, een badkamer en een slaapkamer.

Met behulp van onze experts zorgen wij er onder meer voor dat de impact die onze units op het milieu hebben wordt geminimaliseerd. Dit doen we onder meer door de minimale impact van onze eigen units en ook door het feit dat er geen nieuwe units gecreëerd hoeven te worden.