Zorgwoning in de tuin

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Zorgwoning in de tuin

Wilt u uw dierbaren in de buurt houden en ze tegelijkertijd een mooie en betaalbare woonplek geven? Zoek niet verder dan een zorgwoning in de tuin. Onze prefab modules zijn er niet alleen voor mensen die extra zorg nodig hebben, maar ook voor mensen die gewoon dicht bij hun dierbaren willen zijn of een extra voorziening in huis willen hebben. Wij leveren bij Woonunits Kopen zorgwoningen in de tuin die afval efficiënter en milieuvriendelijker zijn dan conventionele woningen, omdat wij gebruikte units opknappen en versterken.

Wij kunnen onze zorgwoning in de tuin aanpassen aan uw specifieke wensen. Samen met ons team van experts ontwikkelt u een betaalbare oplossing die overal geplaatst kan worden. De grootte, kleuren en ruimtes kunnen allemaal worden aangepast aan uw wensen. Onze modules voldoen ondanks de renovatie ook aan alle wettelijke eisen voor het bouwen aan huis, elektriciteit en waterinstallaties.

Kortom, een zorgwoning in de tuin is een mooi alternatief om uw geliefden te geven omdat het een gezellige en praktische leefruimte is. Waar uw dierbaren zich ook bevinden, Woonunits Kopen biedt betaalbare, persoonlijke en duurzame opties om ervoor te zorgen dat zij de zorg krijgen die zij nodig hebben. 

slider_woonunits_2

Wilt u meer weten over de zorgwoning in de tuin of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Waarom een Zorgwoning in de tuin?

woonunit

Wij bieden de zorgwoning in de tuin bij Woonunits Kopen, wat een kosteneffectieve en duurzame optie is die direct gebruikt kan worden. Onze woonunits zijn er om de problemen van lange wachtlijsten voor huurzorgvoorzieningen en hoge woonlasten het hoofd te bieden, zodat mensen die een extra woonplek nodig hebben een flexibele optie hebben.

De unieke indelingen van onze zorgwoning in de tuin kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en kunnen verschillende indelingen bevatten zoals drie slaapkamers, een grote woonkamer of een grote keuken, allemaal om aan uw wensen te voldoen. Onze producten zijn duurzaam en milieuvriendelijk en garanderen duurzaamheid op de lange termijn. Ze bieden uw geliefden een volledig functionele, comfortabele leefruimte, en dat razendsnel nadat de specifieke opdracht op papier is gezet.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Top klantenservice

Bij Woonunit Kopen staan duurzaamheid, betaalbaarheid en een snelle levertijd central. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal gaat het kopen van een compleet nieuwe woonunit buiten het budget. Het opknappen van een zorgwoning in de tuin is niet het enige wat we doen.

Hoogwaardige units

Nadat onze woonunits zijn opgeknapt en aangepast, kan de installatie in minder dan een maand klaar zijn en is deze direct klaar voor gebruik. Onze zorgwoning in de tuin met de hulp van onze experts vermindert niet alleen de impact op het milieu, maar vermindert ook de verspilling van functionele units die werden afgedankt en de vervuiling die het fabriceren van een nieuwe woonunit met zich meebrengt.

Wil je meer weten over de zorgwoning in de tuin of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl