Woonunit

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Woonunit

De woonunit is de perfecte oplossing voor uw tijdelijke woonwensen waar dan ook. Deze woonunit is opgeknapt tot zijn oorspronkelijke staat, wat niet alleen helpt bij het verminderen van onze voetafdruk met de planeet, maar ook een geweldige en betaalbare plek biedt voor iedereen die een snelle woonplek nodig heeft. Het belangrijkste deel van elke woonunit is dat het echt voelt als thuis, waarbij het aanpassen met een persoonlijke look de sleutel is voor elke klanttevredenheid. 

Het aanpassingsproces van de woonunit wordt volledig gedaan op wat de klant wil, of het nu gaat om het verbinden van verschillende eenheden om een grote woonplek te creëren, het schilderen met verschillende kleuren of ook het toevoegen van extra kamers aan de lay-out. U kunt contact met ons opnemen om alle mogelijkheden van uw woonunit te bekijken, ook kunt u onze installaties benaderen om de units van dichtbij te bekijken en daar met onze experts te beslissen wat uw wensen zijn.

slider_woonunits_2

Wilt u meer weten over de woonunit of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Renovatie van de woonunit

woonunit

De woonunit is een veelzijdige constructie, hij kan worden gebruikt als tijdelijke woonconstructie of als permanente woning. Wij zorgen ervoor om zorgvuldig te controleren op lekken, bulten, krassen of scheuren. In het geval dat een van de units beschadigd is, repareren onze experts deze zo snel mogelijk, altijd met het oog op het comfort en de veiligheid van onze klanten, zodat de woonunit zo goed als nieuw is. Dit opknappen herstelt niet alleen de schade, maar versterkt ook de unit om herhaling te voorkomen.

De klant kan al onze gebruikte units bekijken die door ons zijn opgeknapt, zodat hij de woonunit kan kiezen die het beste bij zijn behoeften past en een duidelijk idee heeft hoe hij deze kan aanpassen en ideeën kan opdoen voor de indeling ervan. Enkele voorbeelden zijn het creëren van een nieuwe badkamer of een grote woonkamer. Een woonruimte creëren zoals u dat wilt is heel eenvoudig als u de grootte ervan kunt bepalen, wat kan met onze woonunit. Deze flexibele, schakelbare en stapelbare units zijn de perfecte ruimte om aan uw wensen te voldoen.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Top klantenservice

De wachttijden bij verhuurlocaties zijn erg lang en meestal hebben ze niet alles wat je nodig hebt. Als u voor de andere weg kiest, kan opnieuw beginnen vrij snel buiten uw budget vallen. Woonunits Kopen kan zorgen voor een duurzame woonunit die betaalbaar is en in korte tijd geleverd kan worden.

Hoogwaardige units

Of u nu op zoek bent naar een korte of lange termijn woonoplossing, de woonunit is de sleutel tot een geweldige woonplek, die kan worden aangepast aan uw behoeften. Met onze focus op kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid, kunt u er zeker van zijn dat de aanschaf van tiny houses een slimme investering is voor uw toekomst.

Wil je meer weten over de woonunit of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl