Woonunit kopen

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Woonunit kopen

Een woonunit kopen is de beste manier om grote woonruimtes te hebben waar u maar wilt en in de kortst mogelijke levertijd. Deze units zijn gerenoveerde en duurzame opties tegen betaalbare prijzen, die na opknappen klaar zijn voor gebruik. Een woonunit kopen is een innovatieve en nieuwe manier van wonen die de laatste tien jaar voortdurend is gegroeid, omdat een nieuwe permanente woning zo duur kan zijn om aan te schaffen. Bij ‘Woonunits kopen’ wordt dit gemakkelijk opgelost omdat wij betaalbaar zijn en in veel meer situaties u kunnen helpen.

Een van onze belangrijkste voordelen bij ‘Woonunits kopen’ is dat wanneer de opgeknapte units voor langere tijd nodig is, wij u een vaste prijs aanbieden in de vorm van een terugkoopgarantie. Dit is handig voor iedereen die langer op dezelfde plek blijft wonen maar de woonunit niet wil houden na gebruik. Het is ook een goede manier om gemakkelijk op verschillende plekken te wonen voor korte periodes, zoals een student uit een andere stad of als iemand verhuist naar een nieuwe permanente woning.

slider_woonunits_2

Wilt u meer weten over de woonunit kopen of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Renovatie van de woonunit

woonunit

Ongeacht een woonunit voor tijdelijke huisvesting of als toegevoegd woonverblijf gaat dienen, het ondergaat een uitgebreide inspectie om te controleren op lekkages, hobbels, krassen of scheuren die de woonunit zou kunnen hebben. Mocht er schade worden vastgesteld, dan zullen onze experts de woonunit repareren en daarna zo snel mogelijk weer in de oorspronkelijke staat te krijgen. De opknapbeurt van de woonunit herstelt niet alleen de schade, maar versterkt ook de al goede onderdelen. Hierdoor kunnen de woonunits lang gebruikt worden en zijn erg duurzaam. 

Bij ons bedrijf kan de klant door onze selectie van opgeknapte woonunits kiezen en degene selecteren die het beste aan zijn eisen voldoet. Klanten kunnen deze procedure gebruiken om aangepaste suggesties en indelingsmogelijkheden te verkrijgen. U kunt bijvoorbeeld een grote woonkamer ontwerpen, met genoeg ruimte voor een grote bank met een brede smart-tv. Of u kunt juist kiezen voor ruime slaapkamers. Uiteindelijk beslist u over de aanpassingen die u wilt doorvoeren in uw tijdelijke woning. Daarnaast kunt u onze vestiging bezoeken en met professionals praten om te evalueren welke aanpassingen het meest passend zijn voor uw woonunit.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Top klantenservice

De wachttijden bij verhuurlocaties zijn erg lang en meestal hebben ze niet alles wat je nodig hebt. Als u voor de andere weg kiest, kan opnieuw beginnen vrij snel buiten uw budget vallen. Woonunits Kopen kan zorgen voor een duurzame woonunit die betaalbaar is en in korte tijd geleverd kan worden.

Hoogwaardige units

Of u nu op zoek bent naar een korte of lange termijn woonoplossing, de woonunit is de sleutel tot een geweldige woonplek, die kan worden aangepast aan uw behoeften. Met onze focus op kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid, kunt u er zeker van zijn dat de aanschaf van tiny houses een slimme investering is voor uw toekomst.

Wil je meer weten over de woonunit kopen of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl