Wooncontainer

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Wooncontainer

De wooncontainer is een alternatieve en innovatieve manier van wonen, waar u maar wilt en met zoveel ruimte als u nodig heeft. De wooncontainer is een gerenoveerde gebruikte unit die unieke kenmerken heeft, omdat hij op verschillende manieren kan worden aangepast, zoals grootte, indeling of kleuren. Met deze unit is het creëren van betaalbare tijdelijke woonplekken zeer eenvoudig en kan het helpen in veel verschillende situaties.

De wooncontainer kan bijvoorbeeld worden gebruikt als tijdelijk kantoor of hij kan worden gebruikt als een tijdelijke woonoplossing wanneer u gaat verhuizen. De redenen om een woonruimte aan te schaffen zijn verschillend, en ook uw behoeftes zijn erg uiteenlopend. Onze experts bieden u de mogelijkheid om uw wooncontainer naar behoefte aan te passen en zo aan al uw behoefte te voldoen. Ook kunt u onze locaties bezoeken om de woonunits te bekijken, zodat u een duidelijker beeld krijgt van de mogelijkheden.

slider_woonunits_2

Wilt u meer weten over de wooncontainer of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Het opknappen van de wooncontainer

woonunit

De wooncontainer wordt gecontroleerd op eventuele lekken, bulten, krassen of scheuren, ongeacht of deze als tijdelijke woonoplossing of als woning zal worden gebruikt. Als er beschadigingen zijn, repareren onze experts dit om zo de wooncontainer weer in uitstekende staat op te leveren. Deze renovatie herstelt niet alleen de schade, maar versterkt ook de complete unit om te voorkomen dat de schade zich opnieuw voordoet. 

U kunt al onze gerenoveerde units op locatie bekijken, zodat u de unit kunt kiezen die het beste aan uw eisen voldoet en u een idee krijgt van hoe u deze kunt aanpassen en suggesties kunt doen voor de inrichting ervan. Voorbeelden hiervan zijn het bouwen van een gloednieuwe badkamer of een grote woonkamer. Wonen waar u maar wilt is heel eenvoudig met de wooncontainer, omdat je zelf de grootte ervan kunt bepalen. Deze units kunnen worden geschakeld en verplaatst om grote units te creëren die u nodig hebt.

Waar wij voor staan bij Woonunits Kopen

Bij Woonunits Kopen is een duurzame wooncontainer die betaalbaar en snel leverbaar is dé sleutel tot een goede tijdelijke woonplek. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal hebben ze niet precies wat u zoekt, maar ook het verkrijgen van compleet nieuwe woonruimte kan lasting zijn. Een tijdelijke woonoplossing is dan het ideale alternatief.

Of u nu op zoek bent naar een korte of lange termijn woonoplossing, de wooncontainer kan worden aangepast aan uw behoeften. Met onze focus op kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid, kunt u er zeker van zijn dat de aanschaf van tiny houses een slimme investering is voor de toekomst.

Verschillende formaten wooncontainers

Bij het overwegen om een wooncontainer te kopen, biedt onze collectie een breed scala aan afmetingen om uit te kiezen. Onze wooncontainer varieert in grootte van compacte 6×3 eenheden tot ruimere 6×15 opties. Of je nu op zoek bent naar een knusse container woonunit of een grotere woon container voor extra ruimte, je vindt hier tal van mogelijkheden. Elk formaat heeft zijn eigen unieke voordelen en mogelijkheden. Wanneer groot wanneer klein kiezen? Verken de diverse afmetingen en vind de perfecte wooncontainer die aan jouw behoeften voldoet. 

Wilt u meer weten over de wooncontainer of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl