Woon unit

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Woon unit

De duurzaamheid en herbruikbaarheid van de tijdelijke woonunit minimaliseert afval en de noodzaak voor de bouw van een nieuwe woon unit. Wij zijn in staat duurzame en betaalbare woon unit-oplossingen te bieden voor een verscheidenheid aan bouw- en kantoorwensen door gebruikte units opnieuw te gebruiken en te renoveren. Ons team van professionals staat klaar om u te helpen om de beste beslissing te nemen met betrekking tot de woon unit voor uw persoonlijke behoeften en deze naar wens aan te passen. Onze gerenoveerde gebruikte units zijn het belangrijkste aspect van hoe toegewijd we zijn om aanpasbare, duurzame oplossingen te bieden aan al onze klanten, rekening houdend met het verminderen van onze voetafdruk op het milieu.

De kernkwaliteiten van onze woonunits, namelijk aanpassingsvermogen en veelzijdigheid, maken ze perfect voor uiteenlopende doeleinden. Met de nadruk op bouwkundige eisen bieden onze woonunits dezelfde duurzaamheid en flexibiliteit als onze nieuwe woonunits. Onze units zijn verkrijgbaar in verschillende maten en indelingen die kunnen worden aangepast aan de unieke eisen van werkplekken, bouwplaatsen en andere behoeften van onze klanten. Om een duurzame en betaalbare optie te bieden, geven wij bij al onze woon units prioriteit aan duurzaamheid en betaalbaarheid. Onze producten zijn getest op duurzaamheid, en ze zijn zo gemaakt dat ze aanpasbaar, modulair en betaalbaar zijn om te voldoen aan de eisen van particuliere gebruikers en bouwplaatsen.

slider_woonunits_2

Wilt u meer weten over de woon unit of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Opknappen van de woon unit.

woonunit

Onze woon unit is zeer flexibel in het restauratieproces aan te passen. Te beginnen met het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Onze experts kijken naar de staat van elke woonunit en repareren alle mogelijke schade die het zou kunnen hebben, waardoor ze zo goed als nieuw zijn en klaar voor aanpassing aan de behoeften van onze klanten. Duurzaamheid is een topprioriteit bij het personaliseren van een woon unit. Al onze units ondergaan een strenge test om hun duurzaamheid en lange levensduur te garanderen.

Onze inzet voor betaalbaarheid en duurzame woonopties is duidelijk tijdens het gehele renovatieproces, waardoor onze woon unit toegankelijk is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, goedkope tijdelijke woning. Met de vrijheid om de grootte van uw unit te kiezen, maken onze woon units het gemakkelijk om te wonen hoe u maar wilt. Deze aanpasbare units zijn veelzijdig, aanpasbaar en stapelbaar, waardoor er voldoende ruimte is om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Top klantenservice

Bij Woonunit Kopen staat het aanbieden van duurzame en een breed scala aan verschillende woon units die voor veel mensen betaalbaar zijn in een korte levertijd centraal. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en al snel loopt het  het budget voor de aanschaf van een compleet nieuwe woonunit flink op. Ook is het opknappen van de woon unit niet het enige wat we doen.

Hoogwaardige units

Zodra onze woon unit is opgeknapt en aangepast, kan de installatie in minder dan een maand worden gedaan, direct klaar voor gebruik dus.

Met de hulp van onze experts vermindert u uw impact op het milieu, door de verspilling van units die zouden worden weggegooid te voorkomen en de vervuiling die het fabriceren van een nieuwe woon unit heeft.

Wil je meer weten over de woon unit of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl