Units huren

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Units huren

Woonunits Kopen biedt een verscheidenheid aan gerenoveerde units die gehuurd kunnen worden en die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de klant. Dit betekent dat elke units kan worden gepersonaliseerd om de gewenste lay-out, kleurenschema en grootte van de klant te passen. Met zo’n breed scala aan hoogwaardige woonunits die te huur staan, zijn er eindeloze mogelijkheden voor hun gebruik. Of u nu een mobiel gebouw of een mantelzorgwoning nodig heeft, wij hebben de perfecte oplossing voor al uw woonwensen tegen een betaalbare prijs.
Naast de verkoop hebben we ook units te huur. Dit biedt onze klanten de flexibiliteit om hun opties te verkennen en te kiezen wat voor hen het beste werkt. Sommige mensen huren bijvoorbeeld liever specifieke prefab units als extra ruimte voor werknemers in hun bedrijf, terwijl anderen ervoor kiezen een unit te huren als tijdelijke woonoplossing.
Wij begrijpen dat ieder individu unieke woonwensen heeft, en ons team van experts met jarenlange ervaring kan u helpen bij het vinden en aanpassen van de beste units die te huur staan en die aan uw behoeften voldoet. Met onze units huren service kunt u een unit huren die is afgestemd op uw specifieke behoeften, volledig voor u gemaakt als tijdelijke woonoplossing. Wij zullen nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat de units huren voldoet aan uw verwachtingen en is aangepast aan uw wensen in termen van lay-out, grootte en kleur.

slider_woonunits_2

Wilt u meer weten over de units huren of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Renovatie van de units

woonunit

Bij Woonunits Kopen is het aanbieden van duurzame units die te huur staan en die voor veel mensen betaalbaar zijn in een korte levertijd de sleutel tot een duurzame woonplek. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal zijn ze niet volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw naasten, maar ook het verkrijgen van compleet nieuwe woonplekken kan buiten uw budget vallen.

Het opknappen van de woonunits is niet het enige wat we doen, aangezien onze woonunits worden opgeknapt terwijl ze leeg staan, ze moeten worden aangepast. Het aanpassen van deze woonunits maakt ze meer geschikt voor elke klant, het creëren van een unieke lay-out die een ruime woonkamer met een keuken, een badkamer en een slaapkamer kan hebben.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Top klantenservice

Bij Woonunit Kopen staat het aanbieden van duurzame en een breed scala aan verschillende units die te huur staan en die voor veel mensen betaalbaar zijn, en een korte levertijd centraal. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal gaat het kopen van een compleet nieuwe woonunit buiten uw budget. Ook het opknappen van de units huren is niet het enige wat wij doen.

Hoogwaardige units

Zodra onze woonunits zijn opgeknapt en aangepast, kan de installatie in minder dan een maand plaatsvinden, direct klaar voor gebruik.
Onze units huren met de hulp van onze experts verminderen niet alleen de milieu-impact op de planeet, maar verminderen ook het afval van functionele units die werden weggegooid en de vervuiling die het fabriceren van een nieuwe woonunit kan hebben.

Wil je meer weten over de units huren of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl