Unit

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Unit

Het belangrijkste voordeel van onze woonunits is de mogelijkheid om deze al op zeer korte termijn te kunnen leveren zodat u snel in uw nieuwe tijdelijke woonruimte kunt. We beginnen met eerder gebruikte units een tweede kans te geven door hun toestand te evalueren en eventuele krassen, scheuren, bulten of lekken te herstellen. Ons team garandeert dat uw gekozen unit wordt getest op duurzaamheid, waardoor het duurzame en kosteneffectieve oplossingen zijn voor iedereen die een woonunit nodig heeft. Sommige mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om een prefab unit te huren voor extra ruimte voor hun bedrijf, terwijl anderen kunnen besluiten om een grote tijdelijke verpleegfaciliteit aan te schaffen om familieleden dichtbij te houden. Waar u de unit ook voor gebruikt, wij zorgen ervoor dat de unit de uitdaging aankan.

Omdat de grootte van onze unit aanpasbaar is en deze kan worden aangesloten op andere units en verschillende indelingen kan hebben voor uw behoeften, kunt u er een aanschaffen waar u maar wilt. Onze prioriteit is altijd om duurzame en betaalbare woonopties te bieden, en onze experts zijn altijd beschikbaar om al uw vragen of zorgen te beantwoorden.

slider_woonunits_2

Wilt u meer weten over de woonunit of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Opknappen van gebruikte units

woonunit

Eén van de voordelen van onze woonunits is de flexibiliteit. Alles begint met het geven van een tweede kans aan reeds gebruikte units, onze experts evalueren eerst de staat ervan en gaan over tot het repareren van eventuele krassen, scheuren, bulten en lekken. Na reparatie zijn de units zo goed als nieuw en klaar om aangepast te worden aan de wensen van de klant.

Al deze units zijn getest op hun duurzaamheid, omdat wij ons altijd richten op het leveren van duurzame oplossingen voor iedereen die betaalbare woonunits wil aanschaffen. Met onze woonunits is het realiseren van een tijdelijke woonruimte heel eenvoudig. Onze units zijn flexibel, schakelbaar, en ook stapelbaar om grote ruimtes te realiseren doe voldoen aan al uw behoeften.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Top klantenservice

Bij Woonunits Kopen staat het bieden van duurzame units die betaalbaar en snel leverbaar zijn centraal. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en het kopen van een compleet nieuwe woonunit is tegenwoordig ook vrij lastig. Het opknappen van de woonunits is niet het enige wat we doen. Zodra onze woonunits zijn opgeknapt en aangepast, kan de installatie in minder dan een maand worden gedaan en hierna zijn ze direct klaar voor gebruik.

Hoogwaardige units

Onze woonunits verminderen niet alleen de milieu-impact op de planeet, maar verminderen ook het afval van functionele units die anders worden weggegooid. Ook verminder je zo de vervuiling die het fabriceren van een nieuwe woonunit met zich mee brengt.

Wil je meer weten over de woonunit of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl