Tiny house

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Tiny House

Op zoek naar een betaalbare woonoplossing met een minimum aan verspilde ruimte? Een tiny house is het antwoord. Deze woonunits kunnen worden gehuurd of gekocht, en zijn er in verschillende maten en indelingen om aan uw behoeften te voldoen. Of je nu een student bent die een plek zoekt om te wonen tijdens een stage, of iemand die op zoek is naar een gezellig en charmant huis, een tiny house is de perfecte keuze voor jou.

Bij Woonunits Kopen, bieden we tijdelijke tiny houses voor degenen die genieten van een snelle en onvoorspelbare levensstijl. Deze units zijn stevig en duurzaam en helpen onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Bovendien, een tiny house is verplaatsbaar en kan worden verplaatst naar elke gewenste locatie, waardoor ze een handige keuze voor degenen die altijd veranderen waar ze wonen.
Een tiny house is niet zomaar een standaard geprefabriceerde eenheid. Het kan worden gepersonaliseerd om te voldoen aan uw behoeften, met aanpassingen variërend van kleuren tot lay-outs en maten. Ons team van deskundigen kan u helpen de beste opties te bepalen voor uw tiny house lay-out, waardoor verspilde ruimte in de unit wordt geminimaliseerd. U kunt kiezen uit verschillende klassieke RAL-kleuren voor uw tiny residence, en de afmetingen variëren van 6×3 meter tot 6×12 meter. Voor wie op zoek is naar grotere woonunits, bieden we ook luxe woonunits en mantelzorgwoningen die onderling verbonden kunnen worden.

slider_woonunits_2

Wilt u meer weten over de tiny house of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Renovatie van de tiny house

woonunit

Deze woonunits zijn er in verschillende maten, waardoor ze niet alleen gemakkelijk op te knappen en aan te passen zijn, maar ook snel overal geleverd kunnen worden. Met deze functie kunnen tiny houses ook worden gebruikt voor noodhuisvesting. Of het nu gaat om een natuurramp, een dringende situatie of dakloosheid, de tiny houses kunnen u gemakkelijk helpen in deze situaties.
Een andere toepassing voor de tiny houses is als prefab units omdat ze geweldige aanvullingen kunnen zijn op elke permanente woning, of het nu is om ze aan andere reeds bestaande woonunits te koppelen of als een compleet nieuwe ruimte voor uw huis. Deze woonunits voldoen aan alle wettelijke eisen om overal als losse tiny houses gebruikt te worden, waar ze na installatie meteen gebruikt kunnen worden.

Bij Woonunits Kopen is een duurzaam tiny house dat voor veel mensen betaalbaar is in een korte levertijd de sleutel tot een duurzame woonplek. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal hebben ze niet alles wat je nodig hebt, maar ook het verkrijgen van een compleet nieuwe woonruimte kan buiten je budget vallen.
Of u nu op zoek bent naar een korte of lange termijn woonoplossing, een tiny house kan worden aangepast aan uw behoeften. Met onze focus op kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid, kunt u er zeker van zijn dat de aanschaf van tiny houses een slimme investering is voor uw toekomst.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Top klantenservice

Bij Woonunit Kopen staat het aanbieden van duurzame en een breed scala aan verschillende tiny houses die voor veel mensen betaalbaar zijn in een korte levertijd centraal. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en het kopen van een compleet nieuwe woonunit gaat meestal buiten je budget. Ook het opknappen van een tiny house is niet het enige wat we doen.

Hoogwaardige units

Zodra onze woonunits zijn opgeknapt en aangepast, kan de installatie in minder dan een maand gebeuren, meteen klaar voor gebruik.
Onze tiny house, met de hulp van onze experts, vermindert niet alleen onze milieu-impact op de planeet, maar vermindert ook het afval van functionele eenheden die werden afgedankt en de vervuiling die het fabriceren van een nieuwe woonunit kan hebben.

Wil je meer weten over de tiny house of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl