Tijdelijke woonunit

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Tijdelijke woonunit

De tijdelijke woonunit is de beste manier om voor enige tijd een plek te hebben terwijl u activiteiten ontplooit waarbij u zich moet blijven verplaatsen. De tijdelijke woonunit is betaalbaar en kan overal waar u wilt worden geplaatst, ook kan hij naar wens worden aangepast. Een van de belangrijkste voordelen van deze woonunit is de flexibiliteit om in korte tijd overal geplaatst en geïnstalleerd te worden, of u hem nu heeft aangepast of niet.
Iedereen kan de tijdelijke woonunit voor zijn behoeften gebruiken omdat het het belangrijkste aspect van de aanschaf van een woonunit oplost: de levertijd. Meestal duurt het regelen van een nieuw appartement, permanente woning of een nieuw gefabriceerde woonunit lang, maar met de tijdelijke woonunit is dat opgelost omdat het om opgeknapte woonunits gaat. Bovendien kunt u ze naar wens aanpassen. Dit verandert niets aan de levertijd en voegt een persoonlijk aspect toe aan uw woonunit.

 

slider_woonunits_2

Wilt u meer weten over de tijdelijke woonunit of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Opknappen van de tijdelijke woonunit

woonunit

Ongeacht of de tijdelijke woonunit wordt gebruikt als tijdelijke woonruimte of als kantoorruimte, wordt deze gecontroleerd op lekkages, oneffenheden, krassen of scheuren. Zijn er beschadigingen, dan repareren onze monteurs deze zo snel mogelijk zodat de tijdelijke woonunit weer zo goed als nieuw is. Deze opknapbeurt herstelt niet alleen de schade, maar versterkt ook de gerepareerde onderdelen om herhaling te voorkomen.

De klant kan al onze opgeknapte tijdelijke woonunits bekijken om de woning te vinden die het beste bij zijn behoeften past, een idee krijgen van hoe hij deze kan personaliseren en indelingsideeën maken. U kunt bijvoorbeeld een grote keuken maken met een eiland in het midden of grote slaapkamers maken voor een stel. U bent degene die beslist wat u wilt in uw tijdelijke woning, ook u kunt onze installaties bezoeken en met de hulp van professionals helpen beslissen wat de beste eigenschappen zijn voor uw tijdelijke woonunit.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Top klantenservice

De wachttijden bij verhuurlocaties zijn erg lang en meestal hebben ze niet alles wat je nodig hebt. Als u voor de andere weg kiest, kan opnieuw beginnen vrij snel buiten uw budget vallen. Woonunits Kopen kan zorgen voor een duurzame woonunit die betaalbaar is en in korte tijd geleverd kan worden.

Hoogwaardige units

Of u nu op zoek bent naar een korte of lange termijn woonoplossing, de woonunit is de sleutel tot een geweldige woonplek, die kan worden aangepast aan uw behoeften. Met onze focus op kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid, kunt u er zeker van zijn dat de aanschaf van tiny houses een slimme investering is voor uw toekomst.

Wil je meer weten over de tijdelijke woonunit of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl