Mobiele woonunit huren

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Mobiele woonunit huren

Heeft u een ouder wordend familielid dat extra zorg en hulp nodig heeft, dan kan een mobiele woonunit huren, oftewel een mobiele woonunit in de tuin, de perfecte oplossing zijn. In het verleden waren verpleeghuizen de enige optie voor veel gezinnen, maar de tijden zijn veranderd. Tegenwoordig worden veel verpleeghuizen omgevormd tot zelfstandige modules in de buurt van familieleden, waardoor senioren de zorg kunnen krijgen die ze nodig hebben terwijl ze in een vertrouwde omgeving blijven wonen. Bij Woonunits Kopen, zijn we gespecialiseerd in de renovatie van gebruikte units om mobiele woonunits te verhuren die dicht bij uw familie thuis of zorgcentrum kunnen worden geïnstalleerd.
Wij bieden een scala aan mobiele woonunits die u kunt huren en die kunnen worden aangepast aan de specificaties van uw dierbare. Onze gerenoveerde units zijn milieuvriendelijk en kosteneffectiever dan traditionele woningen, en we kunnen ze aanpassen in termen van grootte, kleur en kamerconfiguratie om aan uw behoeften te voldoen. Ons team van deskundigen zal samen met u de beste indeling en ontwerpopties voor uw mobiele woonunit bepalen. U kunt onze installaties bezoeken om ons assortiment van mobiele woonunits die te huur staan te bekijken en te beslissen welke voor u geschikt is.
Een mobiele woonunit huren als keuze, geeft u uw dierbare een comfortabele en veilige woonplek, en zorgt u ervoor dat uw dierbare de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Wij vinden dat iedereen het verdient om in een veilige en comfortabele omgeving te wonen, daarom bieden wij betaalbare en duurzame woonopties die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze mobiele woonunit huren opties en hoe wij u kunnen helpen de beste zorg voor uw dierbaren te bieden.

slider_woonunits_2

Wilt u meer weten over de mobiele woonunit huren of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Renovatie van de mobiele woonunit

woonunit

Deze woonunits zijn er in verschillende maten, waardoor ze perfect zijn voor noodhuisvesting bij natuurrampen, dringende situaties of dakloosheid. Een mobiele woonunit huren is ook goed te gebruiken als prefab units, die kunnen dienen als aanvulling op elke permanente woning. Of u ze nu wilt aanbouwen aan bestaande woonunits of wilt gebruiken als een compleet nieuwe ruimte voor uw huis, deze woonunits voldoen aan alle wettelijke eisen om te worden gebruikt als losse mobiele woonunit. Eenmaal geïnstalleerd zijn ze direct klaar voor gebruik.

Bij Woonunits Kopen is het bieden van duurzame mobiele woonunits die voor veel mensen betaalbaar zijn in een korte levertijd de sleutel tot een duurzame woonplek. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal zijn ze niet volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw naasten, maar ook het verkrijgen van volledig nieuwe woonplekken kan buiten uw budget vallen. Het opknappen van de woonunits is niet het enige wat wij doen, aangezien onze mobiele woonunits worden opgeknapt terwijl ze leeg staan, ze moeten worden aangepast. Het aanpassen van deze woonunits maakt ze meer geschikt voor elke klant, het creëren van een unieke lay-out die een ruime woonkamer met een keuken, een badkamer en een slaapkamer kan hebben.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Top klantenservice

Bij Woonunit Kopen staat het bieden van duurzame en een breed scala aan verschillende mobiele woonunits die voor veel mensen betaalbaar zijn in een korte levertijd centraal. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal gaat het kopen van een compleet nieuwe woonunit buiten het budget. Ook is het opknappen van de mobiele woonunit huren niet het enige wat wij doen.

Hoogwaardige units

Zodra onze woonunits zijn opgeknapt en aangepast, kan de installatie in minder dan een maand worden gedaan, direct klaar voor gebruik.
Onze mobiele woonunit huren met de hulp van onze experts vermindert niet alleen onze impact op het milieu, maar vermindert ook de verspilling van functionele units die werden weggegooid en de vervuiling die het fabriceren van een nieuwe woonunit kan hebben.

Wil je meer weten over de mobiele woonunit huren of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl