Mobiele woning in de tuin

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Mobiele woning in de tuin

Naarmate mensen ouder worden, kunnen zij extra zorg en hulp nodig hebben, waarbij een mobiele woning in de tuin voor hen de beste optie is. Traditioneel was het plaatsen van een dierbare in een verpleeghuis de enige keuze voor veel families. Maar in vergelijking met vroeger zijn verzorgingshuizen sterk veranderd. Veel verzorgingsinstellingen worden tegenwoordig omgevormd tot zelfstandige plaatsen en modules in de buurt van hun naasten. Daardoor kunnen ouderen in een mobiele woning in de tuin de zorg krijgen die ze nodig hebben en in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Door renovatie van gebruikte units is het hebben van een mantelzorgwoning in de buurt van de familie mogelijk met Woonunits Kopen.

Tegenwoordig zijn er meer senioren woonopties en met een mobiele woning in de tuin kan de zorg aan huis geleverd worden naar ieders wens. Wij van Woonunits Kopen bieden een bijzondere en comfortabele woning voor mensen die hun naasten dichtbij willen houden. Onze gerenoveerde en versterkte gebruikte units zijn ideaal om in de buurt van een woning of zorgcentrum te plaatsen. Een mobiele woning in de tuin is afval efficiënter en milieuvriendelijker dan traditionele woningen, omdat deze gerenoveerd zijn in plaats van gloednieuw. De mobiele woning in de tuin kan qua grootte, kleur en kamerindeling aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen of onze locaties bezoeken om de mobiele woning in de tuin te bekijken en te beslissen wat het meest geschikt is voor uw wensen.

slider_woonunits_2

Wilt u meer weten over de mobiele woning in de tuin of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Waarom een Mobiele woning in de tuin?

woonunit

Bij Woonunits Kopen bieden we een kosteneffectieve en duurzame oplossing met de mobiele woning in de tuin die direct na installatie gebruiksklaar is. Onze units zijn gerenoveerd om de problemen van lange wachtlijsten voor huurzorgvoorzieningen en hoge woonkosten aan te pakken, en bieden een flexibele optie voor mensen die behoefte hebben aan extra woonruimte in de buurt van hun naasten. 

De unieke indelingen die onze mobiele woning voor in de tuin kan hebben zijn zeer breed, ze kunnen worden aangepast aan uw specifieke eisen en kunnen verschillende kamers omvatten zoals twee keukens, een grote slaapkamer, of twee woonkamers, allemaal op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen. Onze producten zijn ontworpen om duurzaam en milieuvriendelijk te zijn, zodat duurzaamheid op de lange termijn gegarandeerd is. Binnen een maand na het begin van het maatwerkproces, kunnen uw dierbaren beschikken over een comfortabele, functionele en gebruiksklare leefruimte. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de mobiele woning in de tuin wordt geplaatst.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Top klantenservice

Bij Woonunit Kopen staat duurzaamhied, betaalbarheid en een snelle levertijd centraal. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal gaat het kopen van een compleet nieuwe woonunit buiten het budget. Het opknappen van de mobiele woning in de tuin is niet het enige wat wij doen.

Hoogwaardige units

Zodra onze woonunits zijn opgeknapt en aangepast, kan de installatie in minder dan een maand worden gedaan en deze is dan direct klaar voor gebruik.

Onze mobiele woning in de tuin verminderd niet alleen onze impact op het milieu, maar ook de verspilling van functionele units die werden weggegooid en de vervuiling die het fabriceren van een nieuwe woonunit met zich meebrengt.

Wil je meer weten over de mobiele woning in de tuin of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl