Mantelzorgwoningen

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Mantelzorgwoningen

Op zoek naar een manier om uw naasten die niet zelfstandig kunnen wonen een handige en prettige woonplek te geven? Denk dan eens aan een mantelzorgwoning. Deze woonopties zijn beschikbaar voor iedereen die dicht bij zijn familie moet zijn, niet alleen voor mensen die ernstig ziek zijn. Woonunits Kopen biedt een breed scala aan maatwerkopties voor onze mantelzorgwoningen, omdat we beseffen dat elk gezin unieke behoeften heeft vanwege verschillende omstandigheden.
Ons team van deskundigen zal nauw met u samenwerken om een oplossing te vinden die aan uw wensen voldoet en geschikt is voor iedereen die in de mantelzorgwoningen zal verblijven. Om aan uw specifieke wensen te voldoen, kunnen wij de grootte en indeling van de woonruimte met verschillende kamers aanpassen. Een mantelzorgwoning is de aangewezen oplossing als u op zoek bent naar een manier om uw dierbaren een comfortabele plek om te wonen te geven. Wij bieden een flexibel en duurzaam antwoord dat niet alleen voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook het afval en de milieubelasting vermindert.

slider_woonunits_2

Wilt u meer weten over de mantelzorgwoningen of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Waarom een Mantelzorgwoning?

woonunit

Om een duurzame leefomgeving te hebben moet Woonunits Kopen in korte tijd betaalbare en duurzame mantelzorgwoningen aanbieden. De wachtlijsten voor mantelzorgwoningen zijn erg lang, en meestal ontbreekt daar wat u echt nodig heeft voor uw naasten. Daarnaast kan het vinden van geheel nieuwe woonmogelijkheden duur zijn. Onze mantelzorgwoningen worden niet alleen opgeknapt om schade te herstellen, maar ook om ze te versterken en duurzamer te maken. Door deze woonunits aanpasbaar te maken, kunnen ze worden aangepast met een eigen indeling die voldoet aan de eisen van onze klanten, zoals het opnemen van een grote woonruimte, een keuken, een badkamer en een slaapkamer.

Onze mantelzorgwoningen verminderen niet alleen de milieubelasting op de planeet, maar ook het afval dat ontstaat bij het verlaten van functionele units en ook de kans op vervuiling bij het creëren van een nieuwe woonunit. Onze mantelzorgwoningen voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van elektra, sanitair, bouwkundige installaties en veiligheid. Bovendien zijn ze, zodra ze geïnstalleerd zijn, volledig functioneel en klaar voor gebruik, om uw behoeften en die van uw familieleden te dienen.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Top klantenservice

Bij Woonunit Kopen staat het aanbieden van duurzame en een ruim aanbod van verschillende mantelzorgwoningen die voor veel mensen betaalbaar zijn in een korte levertijd centraal. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en meestal gaat het kopen van een compleet nieuwe woonunit buiten het budget. Ook is het opknappen van de mantelzorgwoningen niet het enige wat wij doen. Nadat onze woonunits zijn opgeknapt en aangepast, kan de installatie in minder dan een maand klaar zijn, direct klaar voor gebruik.

Hoogwaardige units

Onze mantelzorgwoningen met de hulp van onze experts verminderen niet alleen de impact op het milieu, maar verminderen ook de verspilling van functionele eenheden die werden afgedankt en de vervuiling die de fabricage van een nieuwe woonunit kan hebben.

Wil je meer weten over de mantelzorgewoningen of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl