Kant en klare woonunits

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Kant en klare woonunits

Onze kant en klare woonunits zijn de snelst leverbare units. Deze worden volledig opgeknapt en aangepast aan uw behoeften. Dit is een uniek kenmerk van onze kant en klare woonunits, omdat ze direct klaar zijn voor gebruik door iedereen, met vooraf gedefinieerde kamers erin (hoewel aanpassingen nog steeds mogelijk zijn). Bovendien is de levering en installatie van deze units binnen een maand gebeurd, dit kan zelfs sneller als de kant en klare woonunits niet aangepast hoeven te worden.

U kunt een kant en klare woonunit krijgen wanneer u wilt, het enige dat u hoeft te doen is uit onze voorraad de unit kiezen die het beste bij u past. Ook als u niet precies weet welke unit het beste bij u past, kunt u ons op locatie bezoeken om de kant en klare woonunits direct te bekijken en een keuze te maken. Onze vakmensen helpen u bij alles wat u wilt en kunnen u ook helpen beslissen of u enkele aanpassingen aan de woonunit wilt laten doen of niet.

slider_woonunits_2

Wilt u meer weten over de kant en klare woonunits of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Renovatie van de woonunit

woonunit

De kant en klare woonunits zijn allemaal geïnspecteerd op eventuele lekken, bulten, krassen of scheuren. Als één van de units beschadigd is, zullen onze specialisten deze zo snel mogelijk repareren om ze naar hun oorspronkelijke staat te herstellen. Dit opknappen is niet alleen om de schade te herstellen, maar versterkt ook de complete container om zo de kant en klare woonunits duurzaam te houden.

U kunt al onze opgeknapte kant en klare woonunits bekijken om zo de unit te kiezen die het beste bij uw behoeften past, ideeën opdoen voor het personaliseren ervan of lay-out ideeën creëren. U kunt bijvoorbeeld een ruime keuken ontwerpen met een eiland in het midden of een grote slaapkamer die voldoet aan al uw wensen. U bent degene die bepaalt wat u wilt in uw tijdelijke woning; u kunt ook onze locaties bezoeken en u laten bijstaan door professionals om te beslissen welke functies het beste zijn voor uw kant en klare woonunits.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Top klantenservice

De wachttijden bij verhuurlocaties zijn erg lang en meestal hebben ze niet alles wat je nodig hebt. Als u voor de andere weg kiest, kan opnieuw beginnen vrij snel buiten uw budget vallen. Woonunits Kopen kan zorgen voor een duurzame woonunit die betaalbaar is en in korte tijd geleverd kan worden.

Hoogwaardige units

Of u nu op zoek bent naar een korte of lange termijn woonoplossing, de woonunit is de sleutel tot een geweldige woonplek, die kan worden aangepast aan uw behoeften. Met onze focus op kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid, kunt u er zeker van zijn dat de aanschaf van tiny houses een slimme investering is voor uw toekomst.

Wil je meer weten over de kant en klare woonunits of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl