Gebruikte unit

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Gebruikte unit

Onze gebruikte unit biedt grote flexibiliteit voor degenen die snelle huisvestingsopties nodig hebben, terwijl we de impact op het milieu minimaliseren voor betaalbare prijzen. Wij bieden de gebruikte unit een tweede kans door ze grondig te inspecteren en te repareren. Omdat de grootte van onze gebruikte unit aanpasbaar is, is het mogelijk om units te koppelen en een verscheidenheid aan verschillende lay-outs te hebben specifiek voor uw behoeften.

Een van de voordelen van onze gerenoveerde gebruikte unit is de duurzaamheid op lange termijn. Wij helpen de koolstofuitstoot te verminderen door bestaande gebruikte units op te knappen en opnieuw te gebruiken in plaats van nieuwe te fabriceren. Bovendien gebruiken onze experts duurzame materialen in het renovatieproces, waardoor het effect op het milieu afneemt. U kunt ook onze installaties bezoeken om een kijkje te nemen naar de gebruikte units die we hebben en daarmee te bepalen wat de beste optie is om aan uw behoeften te voldoen.

Woonunit klaar voor gebruik op een bedrijventerrein

Wilt u meer weten over de gebruikte unit of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Opknappen van de gebruikte unit

Oude gebruikte woonunit
Woonunit renovatie
Premium wonunit op een parkeerplaats
Interieur van een woonunit

Een ander voordeel van onze gebruikte woonunit is flexibiliteit. Alles begint met het geven van een tweede kans aan reeds gebruikte units. Onze experts evalueren eerst de staat ervan en gaan over tot het repareren van eventuele krassen, scheuren en lekkages. Na reparatie is de gebruikte unit zo goed als nieuw, klaar om aangepast te worden aan de wensen van de klant.

Al deze units zijn getest op hun duurzaamheid, omdat wij ons altijd richten op het leveren van duurzame oplossingen voor iedereen die een betaalbare gebruikte unit wil aanschaffen. Met de units is wonen waar u maar wilt heel eenvoudig, omdat u zelf de grootte kunt bepalen. De gebruikte unit is flexibel, schakelbaar, en ook stapelbaar om grote ruimtes te hebben voor uw behoeften.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Top klantenservice

Bij Woonunit Kopen staat het aanbieden van duurzame en een breed scala aan verschillende gebruikte units die voor veel mensen betaalbaar zijn in een korte levertijd centraal. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en het kopen van een compleet nieuwe woonunit benodigd een hoog budget. Ook het opknappen van de gebruikte unit is niet het enige wat we doen. Zodra onze woonunits zijn opgeknapt en aangepast, kan de installatie in minder dan een maand worden gedaan, direct klaar voor gebruik.

Hoogwaardige units

Onze gebruikte unit met de hulp van onze experts vermindert niet alleen onze impact op het milieu, maar vermindert ook de verspilling van units die worden weggegooid alsook de vervuiling die het fabriceren van een nieuwe woonunit met zich meebrengt.

Wil je meer weten over de gebruikte unit of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl