Bouwunit

Filter op

Afmetingen

Oppervlakte

Maatwerk

Maatwerk

Bouwunit

Voor iedereen die aanpasbare, flexibele woonruimtes zoekt, zijn onze bouwunits de beste keuze. Wij bieden een verscheidenheid aan maten en aanpassingen voor onze bouwunits omdat we ons ervan bewust zijn dat woonwensen kunnen verschillen. Woonunits Kopen heeft de ideale optie voor u, of u nu een bouwunit nodig heeft voor uw bouwplaats of om een tijdelijk kantoor te vestigen. Wij hebben veel bouwunits die ideaal zijn voor verschillende doeleinden en die met de hulp van onze klanten kunnen worden aangepast aan hun eisen.

Onze toewijding om een duurzame en milieuvriendelijke bouwunit aan te bieden, is duidelijk tijdens het gehele renovatieproces. Elke unit wordt onderworpen aan de hand van een streng testproces om er zeker van te zijn dat hij voldoet aan onze hoge normen voor veerkracht en duurzaamheid. Onze hoogste prioriteit is om de bouwunit duurzaam en functioneel te maken, zodat onze klant hem kan gebruiken voor zijn bouwplaats of hem kan gebruiken als tijdelijke kantoorruimte.

Voor iedereen die op zoek is naar een unieke bouwunit op maat, zijn onze woonruimtes de ideale keuze dankzij hun uitzonderlijke flexibiliteit, modulariteit en aanpassingsmogelijkheden. Voor een ruimte die volledig aan uw eisen voldoet, kunt u de grootte en configuratie van uw bouwunit aanpassen en zelfs meerdere units combineren. Dankzij onze bouwunits kunt u kiezen waar u wilt wonen en beschikt u over een ruimte die is aangepast aan uw specifieke behoeften

slider_woonunits_2

Wilt u meer weten over de bouwunit of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl

Opknappen van bouwunits

woonunit

Onze bouwunits hebben de eigenschap dat ze flexibel aan te passen zijn, waardoor een verscheidenheid aan huisvestingsmogelijkheden ontstaat. Wij knappen eerder gebruikte bouwunits op, zodat ze een tweede kans krijgen om te worden gebruikt in plaats van op de afvalberg te belanden. Elke woonunit wordt nauwgezet geïnspecteerd door ons team van experts, die vervolgens eventuele krassen, scheuren of lekken repareren.

Na de reparatie worden de units in hun oorspronkelijke staat hersteld en klaargemaakt om te worden aangepast aan de eisen van de klant. Omdat de bouwunit het hart van ons bedrijf is en op lange termijn kosteneffectieve woonoplossingen biedt, zorgen wij ervoor dat al onze units op duurzaamheid worden getest. Onze woonunits kunnen worden geconfigureerd tot elke grootte en met andere units worden verbonden om een verscheidenheid aan verschillende indelingen te creëren die aan uw behoeften voldoen.

Waar wij voor staan bij woonunits kopen

Top klantenservice

Bij Woonunit Kopen staat het bieden van duurzame en een breed scala aan verschillende bouwunits die voor veel mensen betaalbaar zijn in een korte levertijd centraal. De wachttijden voor huurwoningen zijn erg lang en het kopen van een compleet nieuwe woonunit is duur. Ook is het opknappen van de bouwunit niet het enige wat we doen. 

Hoogwaardige units

Zodra onze woonunits zijn opgeknapt en aangepast, kan de installatie in minder dan een maand worden gedaan, direct klaar voor gebruik.

Onze bouwunit met de hulp van onze experts vermindert niet alleen onze impact op het milieu, maar voorkomt ook dat units die nog makkelijk opgeknapt kunnen worden, op de afvalberg belanden.

Wil je meer weten over de bouwunit of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op! U kunt vragen naar mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen, kleuren en verschillende ruimtes voor uw woonunits. Wij zullen aan al uw wensen voldoen. Dit kan via ons contactformulier of via de mail info@woonunitskopen.nl